0%

Αυτά είναι τα ωραιότερα χριστουγεννιάτικα τραγούδια όλων των εποχών!


Κι όλα κυλούν στον μαγικό ρυθμό των Χριστουγέννων. Όσο η ωραιότερη γιορτή του χρόνου πλησιάζει τόσο μεγαλώνει και η επιθυμία εξέφρασης της αγάπης, της ελπίδας και της αλληλεγγύης.

Αυτά τα όμορφα συναισθήματα που πλημμυρίζουν την καρδιά μας τις μέρες των Χριστουγέννων έχουν εκφραστεί και σε μουσική με στίχους. Μουσική και στίχοι που έγιναν τραγούδια τα οποία σιγοτραγουδάμε κάθε χρόνο τέτοιες μέρες!

Αυτά είναι τα ωραιότερα χριστουγεννιάτικα τραγούδια όλων των εποχών:

Santa Baby – Eartha Kitt

Πρόκειται για ένα από τα πολύ διασκευασμένα τραγούδια των Χριστουγέννων. Το “Santa Baby” ερμηνεύτηκε για πρώτη φορά από την μοναδική Eartha Kitt to 1953.

All I want for Christmas is You – Mariah Carey

Και ποιος δεν νοστάλγησε ένα αγαπημένο πρόσωπο αυτήν την τόσο μαγευτική γιορτή; Η Mariah Carey μαζί με τον Walter Afanasieff πήραν αυτό το συναίσθημα και το έκαναν ένα ξεχωριστό τραγούδι, το οποίο ερμηνεύει η ίδια η Mariah Carey το 1994.

Το τραγούδι θα συμπεριληφθεί στο πρώτο χριστουγεννιάτικο άλμπουμ της αμερικανίδας τραγουδίστριας και τραγουδοποιού, το οποίο θα φέρει τον τίτλο “Merry Christmas”.

Last Christmas – Wham!

Το “Last Christmas” θεωρείται αδιαμφισβήτητα το Νο 1 Christmas Hit. Ένα τραγούδι που δημιούργησε ο George Michael κυκλοφόρησε το 1984 σε εκτέλεση του ίδιου και του Andrew Ridgeley.

Santa Claus is coming to town – Frank Sinatra

Το “Santa Claus Is Coming To Town” γράφτηκε από τους John Frederick Coots και Haven Gillespie και ερμηνεύτηκε για πρώτη φορά στο show του Eddie Cantor τον Νοέμβριο του 1934. Είναι ένα τραγούδι που ηχογραφήθηκε από πολλούς καλλιτέχνες μεταξύ των οποίων Frank Sinatra, Mariah Carey, Michael Buble, The Andrews Sisters.

So This Is Christmas – John Lennon

Από την λίστα αυτή σίγουρα δεν θα μπορούσε να λείπει το “So This Is Christmas”. Είναι ένα μουσικό θέμα, το οποίο δημιουργήθηκε από τον John Lennon και τη Yoko Ono και κυκλοφόρησε την 1η Δεκεμβρίου του 1971 στην Αμερική.

 


PlayCoverTrack Title
Track Authors