0%

Αυτές είναι οι τρεις χριστουγεννιάτικες ταινίες που αξίζει να δεις φέτος!


Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και τα πάντα έξω έχουν ντυθεί γιορτινά. Λαμπάκια τριγύρω που ανάβουν και σβήνουν και η θερμοκρασία ολοένα και πέφτει.

Για εσένα που προτιμάς αυτές τις χειμωνιάτικες και γιορτινές μέρες το χουχούλιασμα στο σπίτι οι ακόλουθες τρεις ταινίες είναι οι ιδανικότερες!

Love Actually

https://www.youtube.com/watch?v=fOS-HMiVejo

Η δύναμη της αγάπης και η δύναμη της ελπίδας είναι αυτό που “πρωταγωνιστεί” στην υπέροχη αυτή ταινία που μετρά 15 χρόνια! Αυτές τις μέρες των γιορτών όλοι μας φοράμε την καλύτερη διάθεση και υπάρχει παντού αυτή η ελπίδα για το θαύμα οπότε σου την συστήνουμε ανεπιφύλακτα!

Christmas Harmony

https://www.youtube.com/watch?v=PMqn7KmxHAI

Είναι μία ταινία που κυκλοφόρησε φέτος και προβάλει μία γυναίκα η οποία συνήθιζε να ζει πίσω από τη σκιά του ποπ σταρ φίλου της. Τα πράγματα όμως θα πάρουν διαφορετική τροπή μετά τον αναπάντεχο χωρισμό τους λίγο πριν τις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων, καθώς αυτή επιστρέφει στην πόλη της για να ανακαλύψει τη μαγεία της μουσικής που τόσο πολύ της έλειπε!

The Christmas Chronicles

https://www.youtube.com/watch?v=YaeDa_Uempk

Η ταινία αυτή προβάλει δύο αδέρφια, την Kate και τον Teddy, οι οποίοι σχεδιάζουν να βιντεοσκοπήσουν τον Άη Βασίλη. Ίσως αυτή η προσπάθεια τους οδηγήσει σε μια εμπειρία που ούτε οι ίδιοι δεν θα μπορούσαν ποτέ να φανταστούν!

 

 


PlayCoverTrack Title
Track Authors