0%

Sara Evans: Ξανά μαζί με τον σύζυγό της δύο χρόνια μετά τον επεισοδιακό χωρισμό


Σχεδόν τρία χρόνια μετά την αίτηση διαζυγίου από τον σύζυγό της Jay Barker – ο οποίος συνελήφθη μήνες αργότερα επειδή φέρεται να προσπάθησε να την πατήσει με το φορτηγό του – η Sara Evans αποκάλυψε ότι οι δυο τους είναι και πάλι μαζί.

Κατά τη διάρκεια του πρώτου επεισοδίου του νέου της podcast, “Diving in Deep with Sara Evans”, η σταρ της country μίλησε για την ταραχώδη σχέση της με τον επί 15 χρόνια σύζυγό της, αλλά και για τα γεγονότα που οδήγησαν στη σύλληψή του και για το πώς οι δυο τους κατάφεραν να αναζωπυρώσουν το ειδύλλιό τους.

Αυτό που με φοβίζει σήμερα [είναι] να πω κάτι που μπορεί να μετανιώσω ή να πω κάτι που μπορεί να φέρει σε δύσκολη θέση τα παιδιά μου ή να ενοχλήσει την οικογένειά μου”, είπε η Evans πριν υπεισέλθει στο “ερώτημα που απασχολεί όλους”.

Πολλές γυναίκες θα με κρίνουν και θα θέλουν να με κρίνουν … Είμαστε τόσο ευτυχισμένοι τώρα, αλλά δεν θέλω να νομίζει κανείς ότι υποστηρίζω να μείνεις σε μια σχέση όπου ποτέ, μέσα σου, ξέρεις ότι πρέπει να βγεις από την κατάσταση“, είπε. “Κάθε γυναίκα πρέπει να ακολουθεί το ένστικτό της σε αυτό και να κάνει αυτό που είναι καλύτερο για εκείνη. Πιστεύω και ελπίζω ότι το έχω κάνει αυτό”.

Η Evans, η οποία αρχικά χώρισε από τον Barker το 2020 έπειτα από έναν “πραγματικά κακό καβγά που προηγήθηκαν πολλοί κακοί καβγάδες”, δήλωσε ότι ο σύζυγός της “εθίστηκε στο να είναι το αφεντικό” της. “Ήταν μια μονόπλευρη, ασταθής σχέση με πολύ πάθος”, πρόσθεσε η Evans, η οποία παραδέχτηκε ότι “ο γάμος τους ήταν κακοποιητικός”.

Τον Ιανουάριο του 2022, τo ζευγάρι συναντήθηκε για γεύμα, αλλά τα πράγματα πήραν τροπή προς το χειρότερο, όταν “δεν περνούσε το δικό του” του Barker. “Ήθελε να είμαι η συνηθισμένη Sara και να κάνω ό,τι ήθελε. … Αναστατώθηκε πολύ”, θυμήθηκε η ίδια.

Αργότερα εκείνο το βράδυ, η Evans – η οποία πήγε σε μια γιορτη στο σπίτι ενός γείτονα με μια από τις κόρες της – είπε ότι ο σύζυγός της “της έστελνε μηνύματα όλη τη νύχτα” κατηγορώντας την ότι “διέλυσε την οικογένεια”.

“Πραγματικά με τρόμαξε και μας τρόμαξε όλους, ειδικά το παιδί μου που ήταν μαζί μου”, είπε στο podcast. “Έτσι, ο φίλος μας μας πήγε σπίτι. Ετοιμαζόμασταν να στρίψουμε στον διάδρομο παρκαρίσματος… Εκείνος είχε έναν λεκτικό καβγά με το παιδί μου, το οποίο δεν είχε δει ποτέ αυτή την πλευρά του, ποτέ. Και την κατατρόμαξε. Στη συνέχεια μπήκε στο φορτηγό του και [έκανε] όπισθεν με πολύ μεγάλη ταχύτητα. Ήξερα τον Jay, οπότε δεν ένιωσα το ίδιο που ένιωσε το παιδί μου. Το παιδί μου νόμιζε ότι θα όργωνε το αυτοκίνητό μας, ότι έκανε όπισθεν προς το αυτοκίνητό μας και ότι επρόκειτο να παρακολουθήσει κάτι φρικτό ή τουλάχιστον ένα ατύχημα, το οποίο θα ήταν το φορτηγό του να χτυπήσει τη δική μου πλευρά του αυτοκινήτου, όπου βρισκόμουν στο μπροστινό κάθισμα. Ήταν τρομοκρατημένη”.

Η κόρη της Evans κάλεσε αμέσως το 100 πριν ο Barker απομακρυνθεί. “Το παιδί μου ήταν πιο αναστατωμένο από εμένα, επειδή είχα ιδιωτικά αυτές τις εμπειρίες με τον Jay εδώ και 14 χρόνια. Ήταν η πρώτη φορά που είδε τον πατέρα της έτσι”, δήλωσε η ίδια.

Τελικά, ο Barker επέστρεψε στο σπίτι και συνελήφθη επί τόπου. “Ένιωσα τόσο ντροπιασμένη και τόσο ηλίθια και το παιδί μου ήταν τόσο θυμωμένο”, είπε. Η Evans είπε ότι πίστευε ότι αυτό ήταν το “τέλος του γάμου της” με τον Barker και “δεν μπορούσε να λειτουργήσει”.

“Έπαιρνα το ένα τηλεφώνημα μετά το άλλο και έλεγα: Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό συμβαίνει πάλι σε μένα και στα παιδιά μου. Έχασα τον έρωτα της ζωής μου“, είπε. “Για μένα, είναι απλά πανέμορφος, είναι αστείος, έχουμε τόσα πολλά κοινά. Νιώθουμε το ίδιο για τα πάντα, για την ανατροφή των παιδιών, τις οικογενειακές αξίες, την πολιτική, τη θρησκεία, τα πάντα. Απλά αγαπάμε ο ένας τον άλλον. Είμαστε οι καλύτεροι φίλοι”.

Λίγους μήνες αργότερα, ο Barker επικοινώνησε με την Evans μέσω μηνυμάτων και οι δυο τους άρχισαν σιγά σιγά να αναθερμαίνουν τη σχέση τους υπό μερικούς όρους: οι δυο τους να παρακολουθούν θεραπεία και συμβουλευτική γάμου “για το υπόλοιπο” της ζωής τους.

Απλά δεν ήθελα να χωρίσω ξανά και να ξεκινήσω από την αρχή”, δήλωσε. “Απλώς φανταζόμουν τον εαυτό μου να είναι μόνος και να μου λείπει και να σκέφτομαι: “Θα μπορούσαμε να είχαμε προσπαθήσει περισσότερο. Αλλά χρειάστηκε να καταθέσω αίτηση διαζυγίου, νομίζω, για να συνειδητοποιήσει, ‘Ωχ, ρε γαμώτο, μιλάει σοβαρά. Αυτό είναι”.

“Κάποιοι άνθρωποι έχουν προβλήματα στον γάμο τους που είναι σαν να τσακώνονται όλη την ώρα. Εμείς δεν τσακωνόμασταν συνέχεια. Αυτός τσακωνόταν μαζί μου. Όταν ήταν στα χαμηλά του, με πολεμούσε, με έσπρωχνε μακριά, έσπρωχνε την αγάπη μου μακριά. Οπότε κάθε κατάσταση είναι διαφορετική. Δεν θα ενθάρρυνα ποτέ κανέναν να παραμείνει σε μια επικίνδυνη κατάσταση“, είπε.


PlayCoverTrack Title
Track Authors