0%

Η Cameron Diaz έγινε για δεύτερη φορά μητέρα στα 51 της


Η Cameron Diaz κρατά τον νεογέννητο γιο της στην αγκαλιά της και ζει την απόλυτη ευτυχία. Η ηθοποιός ανακοίνωσε τη γέννηση του Cardinal με μια κοινή ανάρτηση στα social media με τον σύζυγό της Benji Madden και δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της.

Το ζευγάρι, που παντρεύτηκε τον Ιανουάριο του 2015, ανακοίνωσε τη γέννηση του γιου του με μια ανάρτηση στο Instagram, όπου εγραψε στη λεζάντα: “Είμαστε ευλογημένοι και ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε τη γέννηση του γιου μας, Cardinal Madden. Είναι φοβερός και είμαστε τόσο χαρούμενοι που είναι εδώ! Για την ασφάλεια και την ιδιωτικότητα των παιδιών δεν θα δημοσιεύσουμε φωτογραφίες- αλλά είναι πολύ χαριτωμένος. Νιώθουμε τόσο ευλογημένοι και ευγνώμονες Στέλνουμε πολλή αγάπη από την οικογένειά μας στη δική σας. Τις καλύτερες ευχές μας και καλό απόγευμα!!!”

 

Η Cameron Diaz και ο Benji Madden έχουν επίσης και μια κορούλα, τη Raddix, που γεννήθηκε στις 30 Δεκεμβρίου 2019. Η ηθοποιός κρατά χαμηλούς τόνους και αποσύρθηκε από την υποκριτική για να αφοσιωθεί στην οικογένειά της. Μόλις τώρα επέστρεψε στον κινηματογράφο σε μια ταινία στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τον Jamie Foxx. Δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα άλλες πληροφορίες για το νεογέννητο.


PlayCoverTrack Title
Track Authors