0%

Στο Country Music Hall Of Fame οι Toby Keith, James Burton και John Anderson


Το CMA ανακοίνωσε τους νεοεισαχθέντες στο Country Music Hall of Fame σε μια ειδική τελετή που έγινε στο περίφημο Hall of Fame Rotunda στο Country Music Hall of Fame and Museum. Η τιμή αυτή θα αποδοθεί στους James Burton, John Anderson και Toby Keith.

Ο Burton θα εισαχθεί στην κατηγορία Recording and/or Touring Musician, η οποία απονέμεται κάθε τρίτο χρόνο εκ περιτροπής με τις κατηγορίες Songwriter και Non-Performer. Ο Anderson θα εισαχθεί στην κατηγορία Veterans Era Artist και ο Keith στην κατηγορία Modern Era Artist.

“Οι φετινές υποψηφιότητες αποτελούν παράδειγμα της αριστείας του είδους μας”, δήλωσε η Sarah Trahern, διευθύνουσα σύμβουλος του CMA. “Ο James, ο John και ο Toby έχουν ο καθένας τους ανεξίτηλο αντίκτυπο και έχουν τη δική τους ξεχωριστή συμβολή στην Country μουσική. Η επιρροή τους είναι εμφανής σε όλη τη διάρκεια της καριέρας τους, εξασφαλίζοντας ότι η κληρονομιά του καθενός θα ευδοκιμεί επ’ αόριστον. Με μεγάλη υπερηφάνεια καλωσορίζουμε αυτά τα τρία αξιοσημείωτα άτομα στις αξιοσέβαστες τάξεις του Country Music Hall of Fame”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CMT (@cmt)

Ο James Burton αποκαλύπτει πώς ενημερώθηκε για την εισαγωγή του στο HoF. “Πώς έμαθα για αυτό το καταπληκτικό βραβείο; Λοιπόν, μιλούσα στο τηλέφωνο με τον Keith Urban και αισθάνθηκα ότι ο Keith έκανε ψιλή κουβεντούλα. Στη συνέχεια είπε ότι θα έδινε το τηλέφωνο σε μια νεαρή κοπέλα για ένα λεπτό. Νόμιζα ότι ήταν μια φίλη του Keith που ήθελε απλώς να πει ένα γεια ή να μιλήσει για κιθάρες. Αντ’ αυτού, εκείνη [η Sarah Trahern] συστήθηκε και απλά είπε: Κύριε Burton, έχετε εισαχθεί στο Country Music Hall of Fame. Ήμουν εντελώς σοκαρισμένος και δεν μπορούσα να σκεφτώ τίποτα να πω. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι η γυναίκα μου Louise άρχισε να κλαίει, εγώ σκεφτόμουν συνέχεια ότι αυτό δεν μπορεί να είναι αληθινό. Στην πραγματικότητα, όταν κλείσαμε, ξανακάλεσα τον αριθμό του καλούντος για να σιγουρευτώ ότι δεν ήταν φάρσα! Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που αναγνωρίστηκα με αυτόν τον τρόπο. Τόσο μεγάλο μέρος της καριέρας μου πέρασα παίζοντας για απίστευτους καλλιτέχνες της Country και το να ανέβω τώρα σε αυτόν τον τοίχο με όλους αυτούς τους καινοτόμους και σπουδαίους της βιομηχανίας είναι απλά απίστευτο”.

Έπειτα από αρκετές ημέρες, προσπαθώ ακόμα να συνειδητοποιήσω την πραγματικότητα της ένταξής μου στο Country Music Hall of Fame”, λέει ο Anderson. “Είναι μια από τις μεγαλύτερες τιμές που θα μπορούσα ποτέ να λάβω. Η αγάπη μου και η ειλικρινής ευγνωμοσύνη μου πηγαίνει στους θαυμαστές που με έχουν υποστηρίξει όλα αυτά τα χρόνια, σε όλους στο Country Music Hall of Fame και σε όλους εκείνους που το έκαναν αυτό δυνατό. Είμαι περήφανος και με τιμάει απεριόριστα”.

Ο θάνατος του Toby άφησε τις καρδιές μας ραγισμένες“, λέει η οικογένεια Covel. “Μας λείπει τόσο πολύ, αλλά μας παρηγορεί το γεγονός ότι η μουσική και η κληρονομιά του θα ζουν για πάντα. Σας ευχαριστούμε, Country Music Hall of Fame, που μας βοηθήσατε να τον κρατήσουμε ζωντανό”.

“Καθένας από τους τρεις νέους εισερχόμενους έχει αφήσει μια βαθιά και ξεχωριστή σφραγίδα στο είδος μας”, λέει ο Kyle Young, διευθύνων σύμβουλος του Country Music Hall of Fame and Museum. “Ο John Anderson, ο οποίος κατάγεται από τη Φλόριντα, βοήθησε να επιστρέψει η Country Music στις παραδόσεις της με το τολμηρό honky-tonk στυλ του. Ο James Burton, που κατάγεται από τη Λουιζιάνα, ανακάτεψε την Country με τα blues για να δημιουργήσει ένα φλογερό στυλ πικάντικου πικάντικου που διέκρινε αμέτρητες επιτυχίες και ενέπνευσε κιθαρίστες σε όλο τον κόσμο. Ο Toby Keith από την Οκλαχόμα έφερε μια πονηρή κομψότητα και ένα πατριωτικό πάθος στα τραγούδια που τον έκαναν έναν από τους καλλιτέχνες της Country με τις μεγαλύτερες πωλήσεις των τελευταίων 30 ετών. Όλοι τους διαμόρφωσαν βαθιά τη μουσική μας και είναι τιμή και χαρά μας που τα επιτεύγματά τους θα κατοχυρωθούν πλέον για πάντα στο Country Music Hall of Fame”.

Η επίσημη τελετή ένταξης των Burton, Anderson και Keith θα πραγματοποιηθεί στο Country Music Hall of Fame and Museum στο CMA Theater τον Οκτώβριο.


PlayCoverTrack Title
Track Authors