0%

Τι ετοιμάζει ο Ed Sheeran;


Ed Sheeran. Ένας ταλαντούχος νέος καλλιτέχνης που όλοι αγαπήσαμε και σιγοτραγουδήσαμε τα τραγούδια του.

Τον μάθαμε όχι μόνο με το “Shape of You“, το οποίο σημείωσε τεράστια επιτυχία, αλλά και το “Thinking Out Loud“, “Perfect” κι άλλες τόσες μεγάλες του επιτυχίες.

Η τελευταία κυκλοφορία του Βρετανού ταλαντούχου καλλιτέχνη «÷» (Divide), όχι μόνο δημιούργησε μεγάλη αίσθηση αλλά του χάρισε τον τίτλο του σιγνκλ της χρονιάς και του πιο επιτυχημένου εμπορικά άλμπουμ.

Σήμερα ο Sheeran ανακοίνωσε πως το επόμενο άλμπουμ του είναι ήδη έτοιμο και φέρει τον τίτλο «No.6 Collaborations» ! Ανάφερε επίσης πως είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 12 Ιουλίου από τη δισκογραφική Asylum/Atlantic Records.

Ο Sheeran έχει αναφέρει σχετικά με το νέο του άλμπουμ: «Πριν ακόμα έρθει το πρώτο μου δισκογραφικό συμβόλαιο το 2011, είχα ηχογραφήσει ένα EP με τίτλο No.5 Collaborations Project. Από τότε, προσπάθησα πολλές φορές να φτιάξω ένα ακόμα, μέχρι που ξεκίνησα να γράφω το No.6 στο λάπτοπ μου, καθώς βρισκόμουν πέρυσι σε περιοδεία».

Ο τραγουδιστής μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους, τους τίτλους των νέων τραγουδιών και απεικονίζονται στην πιο κάτω φωτογραφία.

Ο Sheeran επισημαίνει επίσης πως το επερχόμενο του άλμπουμ αποτελεί φόρο τιμής σε όλες τις συνεργασίες αλλά και τα τραγούδια που έγραψε πριν ακόμα καταφέρει να γίνει αυτό που όλοι ξέρουμε σήμερα.


PlayCoverTrack Title
Track Authors