0%

Χρυσουλα Στεργιου

SHARE

Χρυσουλα Στεργιου

Τριτη 18.00-20.00

Είμαι απόφοιτη του Σεμιναρίου Ραδιοφωνικών Μουσικών Παραγωγών του Νίκου Γκαραβέλα. Έχω σπουδάσει Αγγλική Φιλολογία και Ψυχολογία και εργάζεται, ως Σύμβουλος Σταδιοδρομίας, στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Υπήρξα στέλεχος του «Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων» και μέλος του Δ.Σ. του «Εθνικού Κέντρου Επαγγελματικού Προσανατολισμού». Ήμουν
εμπειρογνώμων, εκ μέρους της Ελλάδας, στο τριετές Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα του οργανισμού “European Agency for Special Needs and Inclusive Education” για την Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση των Ατόμων με Αναπηρία. Έχω υλοποιήσει πλήθος εθνικών και ευρωπαϊκών προγραμμάτων στην ελληνική εκπαίδευση.

Αγαπώ πολύ το διάβασμα, τη συγγραφή, τη μουσική, τη ζωγραφική, τη φωτογραφία, τον κινηματογράφο, το θέατρο, το χορό, την αστροφυσική και τον εθελοντισμό.

Αδυναμία μου; Ο Elvis Presley… Έχω ήδη παρουσιάσει τη ζωή και την προσωπικότητά του κορυφαίου αυτού καλλιτέχνη του 20ου αιώνα μέσα από το μικρόφωνο του “Garavelas G Radio” σε μία αφιερωματική σειρά 17 δίωρων εκπομπών για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Αυτή τη ραδιοφωνική χρονιά παρουσιάζω νέα «Μουσικά Αφιερώματα» σε Σπουδαίες Μορφές της Σύγχρονης Μουσικής Ιστορίας. Λατρεύω το λειτούργημα του Ραδιοφωνικού Μουσικού Παραγωγού και νοιώθω, ότι, μέσα από αυτό, έχει εκπληρωθεί το μεγαλύτερο όνειρο της ζωής μου.

PlayCoverTrack Title
Track Authors