0%

Τα τοπ 5 καινούργια country τραγούδια με βάση το Shazam!


Σίγουρα έχεις χρησιμοποιήσει και εσύ πολλές φορές την εφαρμογή αναζήτησης μουσικών θεμάτων του Shazam, η οποία είναι από τις αγαπημένες όσων λατρεύουν την μουσική!

Η εφαρμογή που έχει βοηθήσει χιλιάδες κόσμο να βρει σε δευτερόλεπτα οποιοδήποτε τραγούδι κι αν αναζητήσει, έχει δημιουργήσει τα δικά της charts κατατάσσοντας τα τοπ τραγούδια που κυκλοφόρησαν πρόσφατα.

Τα τοπ 5 καινούργια τραγούδια της country μουσικής με βάση το Shazam που πρέπει κι εσύ να ακούσεις είναι τα ακόλουθα:

Best Shot – Jimmie Allen

Ο Jimmie Allen κάνει το ντεπούτο του με το άλμπουμ “Mercury Lane” και κατακτά την κορυφή στα charts του Shazam για την country μουσική με το τραγούδι “Best Shot“. Το τραγούδι αυτό αναζητήθηκε πάνω από 491 χιλιάδες φορές.

Speechless – Dan & Shay

Το τραγούδι αυτό γράφτηκε από τους Dan Smyers και Shay Mooney σε συνεργασία με τους Jordan Reynolds και τη Laura Veltz και αναζητήθηκε 324 χιλιάδες φορές από την εφαρμογή του Shazam. Είναι το τρίτο άλμπουμ που κυκλοφορεί το αμερικάνικο country μουσικό ντουέτο και φέρει τον τίτλο “Speechless“.

Drunk Me – Mitchell Tenpenny

Ο Mitchell Tenpenny βρίσκεται στην τρίτη θέση του πίνακα με τα νέα country τραγούδια. Το τραγούδι αυτό βρίσκεται στο cd single “Telling All My Secrets” με το οποίο ο ίδιος κάνει το ντεπούτο του και αναζητήθηκε 515 χιλιάδες φορές μέσω του Shazam!

Tequila – Dan & Shay

Στη λίστα με τα δημοφηλέστερα καινούργια country τραγούδια συναντάμε ξανά το ντουέτο Dan & Shay, αυτή τη φορά με το “Tequila“. Το τραγούδι αυτό αναζητήθηκε 756 χιλιάδες φορές στην εφαρμογή αναζήτησης μουσικής του Shazam!

Burning Man – Dierks Bentley ft Brothers Osborne

Η λίστα αυτή κλείνει φυσικά με το “Burning Man” του Dierks Bentley και των Brothers Osborne! Το τραγούδι, πουκυκλοφόρησε στις 6 Αυγούστου, αναζητήθηκε 221 χιλιάδες φορές μέσω του Shazam.

 

 


PlayCoverTrack Title
Track Authors