0%

Πέθανε ο Eric Carmen, τραγουδιστής του “All by Myself”


Στα 74 του χρονια έφυγε από τη ζωή ο Eric Carmen, frontman των Raspberries και τραγουδιστής του θρυλικού “All by Myself”.

Ήταν η σύζυγός του Amy Carmen που γνωστοποίησε τη θλιβερή είδηση, με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του καλλιτέχνη. Όπως επεσήμανε, ο Carmen πέθανε στον ύπνο του το Σαββατοκύριακο.

Δεν ανακοινώθηκε αιτία θανάτου.

O Carmen ήταν ο frontman του συγκροτήματος Raspberries της δεκαετίας του 1970, Μεγάλες τους επιτυχίες ήταν τα “Let’s Pretend”, “Overnight Sensation (Hit Record)”, “I Wanna Be With You” και “Go All the Way”.

Αφού ξεκίνησε ως σόλο καλλιτέχνης, γνώρισε την επιτυχία με μερικά από τα πρώτα του singles, όπως τα “Never Gonna Fall In Love Again” και “Hungry Eyes”, τραγούδια που ακούσαμε στο Dirty Dancing.

Βρήκε επίσης επιτυχία ως τραγουδοποιός καθώς έγραψε το “Almost Paradise”, των Mike Reno και Ann Wilson, ενώ εμφανίστηκε στο Footloose.

Ένα από τα πιο δημοφιλή τραγούδια του, το “All by Myself”, εμφανίστηκε επίσης σε διάφορες ταινίες, συμπεριλαμβανομένων των To Die For, Clueless, Almost Famous και Bridget Jones’s Diary, σύμφωνα με το USA Today. Το τραγούδι διασκευάστηκε επίσης από τη Celine Dion.

Οι Raspberries επανενώθηκαν για λίγο στις αρχές της δεκαετίας του 2000.


PlayCoverTrack Title
Track Authors