0%

Δύσκολες ώρες για τον Clay Walker – Απέβαλε η σύζυγός του στην 20ή εβδομάδα κύησης


Δύσκολες ώρες περνά ο Clay Walker αφού η σύζυγός του απέβαλε στην 20ή εβδομάδα της κύησής της.

Ο σταρ της Country μουσικής ανακοίνωσε μόλις πριν από λίγες εβδομάδες ότι η σύζυγός του, Jessica, περίμενε το έκτο παιδί τους, μία κορούλα.

«Όλη η οικογένεια περίμενε το μωρό και ήταν πραγματικά ένα τεράστιο πλήγμα”, δήλωσε ο 53χρονος Walker, ο οποίος έχει τέσσερις γιους, τον Christiaan, 2 ετών, τον Ezra, 5 ετών, τον Elijah, 10 ετών και τον William, 14 ετών, και μία κόρη, τη Mary-Elizabeth, 13 ετών, με την Jessica. Έχει, επίσης, δύο ενήλικες κόρες, τη Skylor και τη MaClay, από προηγούμενη σχέση.

“Είχαμε ετοιμάσει το δωμάτιό της, αγοράσαμε τα ρούχα της – τα πάντα, είχαμε αποφασίσει και το όνομά της, Eleanora Lindsey”, σημείωσε ο Walker στο PEOPLE. “Οπότε, ήταν ένας εφιάλτης και εξακολουθεί να είναι για τη γυναίκα μου. Ήμασταν στις 20 εβδομάδες και είχαμε ήδη περάσει το πιο δύσκολο κομμάτι. Είχαμε πέντε επιτυχημένες εγκυμοσύνες και πέντε πανέμορφα παιδιά. Είναι δύσκολο”.

Και πρόσθεσε: “Κάναμε τον έλεγχο των 13 εβδομάδων και την είδαμε να κάνει ακροβατικά. Γελούσαμε τόσο πολύ γιατί ήταν τόσο δραστήρια. Και όλα ήταν τόσο τέλεια”.

Αν και το ζευγάρι βασίστηκε στην πίστη του για να περάσει αυτή τη δύσκολη περίοδο, ο σταρ της Country μουσικής γνωρίζει ότι θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να συνέλθει από μια τέτοια απώλεια.

Έχουμε μια σπουδαία ομάδα φίλων που μας συμπαραστέκεται, ξέρετε, πολλή προσευχή“, λέει ο Walker, ο οποίος είναι παντρεμένος με την Jessica, 40 ετών, εδώ και 15 χρόνια.

“Απλώς δεν ξέρω πώς οι μητέρες καταφέρνουν να περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους με τέτοιου είδους πόνο“, λέει. “Είναι τόσο, τόσο βαθύς πόνος. Και ως σύζυγος και πατέρας, το να μην μπορώ να κάνω τίποτα γι’ αυτό, το να μην μπορώ να προστατέψω τα συναισθήματα της γυναίκας μου ή το μωρό, είναι απαίσιο”.

“Συμπονώ όλες τις γυναίκες εκεί έξω που έχουν περάσει μια αποβολή, μόνο και μόνο επειδή χάνεις ένα παιδί” πρόσθεσε ο καλλιτέχνης και αναφέρθηκε στο δικό του πρόβλημα υγείας:

Όταν διαγνώστηκα με σκλήρυνση κατά πλάκας, δεν ρώτησα ποτέ τον Θεό “γιατί”, είπε ο Walker, ο οποίος διαγνώστηκε με την ασθένεια το 1996. “Αλλά ξέρετε, αν φτάσω στον ουρανό, [η ερώτηση γιατί έπρεπε να μας συμβεί αυτό] θα είναι η πρώτη μου ερώτηση. Δεν υπάρχει καμία κατανόηση γι’ αυτό για μένα, και ειδικά για μια μαμά που είναι η καλύτερη μαμά. Απλά προσπαθεί να είναι η καλύτερη μαμά και σύζυγος που μπορεί να είναι. Είναι άδικο”.


PlayCoverTrack Title
Track Authors