0%

Ατύχημα για τον Luke Bryan – Έπεσε από τη σκηνή


Ατύχημα είχε ο Luke Bryan οταν στη διάρκεια συναυλίας του έπεσε από τη σκηνή.

Ο τραγουδιστής της country εμφανιζόταν στο Coast City Country Festival στο Βανκούβερ του Καναδά, το Σάββατο 20 Απριλίου, όταν έπεσε σκοντάφτοντας σύμφωνα με εικασίες, στο τηλέφωνο ενός θαυμαστή. Η πτώση φαίνεται να προκλήθηκε από το κινητό τηλέφωνο ενός θαυμαστή που είχε με κάποιο τρόπο βρεθεί στη σκηνή.

Περιμένετε! Το τράβηξε κανείς αυτό;” ρώτησε ο σταρ το κοινό ενώ ήταν γονατιστός, κρατώντας ακόμα το κινητό τηλέφωνο που πιθανώς προκάλεσε την πτώση. Πέταξε το τηλέφωνο σε έναν άγνωστο θαυμαστή, ο οποίος πιθανώς του ζήτησε συγγνώμη. “Δεν πειράζει“, είπε στο άτομο πριν προσθέσει αστειευόμενος: “Ο δικηγόρος μου θα τηλεφωνήσει”.

“Πρέπει να το δω”, είπε ο Bryan γονατιστός, αρπάζοντας το κινητό ενός άλλου θαυμαστή που του προσφέρθηκε από το πλήθος.

Μιλώντας στο Entertainment Tonight στο κόκκινο χαλί μετά το επεισόδιο του American Idol, ο Bryan αποκάλυψε ότι μόλις είχε κάνει φυσικοθεραπεία στην πλάτη του πριν από την πτώση.

“Από ειρωνεία της τύχης, την περασμένη εβδομάδα, είχα πρόβλημα με την πλάτη μου σε σημείο που χρειάστηκε να φέρω στο δωμάτιο έναν χειροπρακτικό“, δήλωσε ο κριτής του American Idol.

[Εν πάση περιπτώσει], όταν λοιπόν χτύπησα στο έδαφος, είπα: Ω Θεέ μου, όλη η δουλειά που έκανα για να νιώσω καλύτερα την πλάτη μου πάει!” παραδέχτηκε γελώντας.

Στο μεταξύ, ο Bryan δήλωσε επίσης ότι δεν πιστεύει ότι ήταν το τηλέφωνο που προκάλεσε την πτώση. “Όλοι αναφέρουν [για] το κινητό τηλέφωνο, αλλά εγώ το παραποίησα κάπως”, δήλωσε ο Bryan. “Δεν νομίζω ότι ήταν κινητό τηλέφωνο. Νομίζω ότι ήταν απλά γλιστερό το σημείο”, είπε.

Χρειάζομαι viral στιγμές, καταλαβαίνετε;” Ο Bryan αστειεύτηκε. “Το νέο μου single είναι το ‘Love You, Miss You, Mean It’. Τώρα πρέπει να φτιάξω το αυτοκόλλητο για τον προφυλακτήρα: Έσπασα τον κ@λο μου και αυτό είναι το νέο μου single

Πρόσθεσε στο Extra: “Αυτό που ήταν αστείο ήταν… όταν τα πόδια μου έφυγαν από κάτω μου, δεν ήξερα πραγματικά τι συνέβη, και όταν προσγειώθηκα, νόμιζα ότι ήταν ένα κινητό τηλέφωνο. Μετά, όταν ξανακοίταξα τις κασέτες… Έχω τα μπουκάλια μου εκεί κάτω, και νομίζω ότι ένα μπουκάλι νερό μπορεί να χύθηκε. Αλλά όπως και να ‘χει, ήταν πιο γλιστερό κι από μπανανόφλουδα. Ευτυχώς, είναι ένας φτηνός τρόπος για να γίνει μια viral στιγμή”.


PlayCoverTrack Title
Track Authors