0%

Πέθανε ο Jimmy Buffett στα 76 του


Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Jimmy Buffett  στα 76 του χρόνια. Η μεγάλη επιτυχία του Buffett “Margaritaville” έγινε τρόπος ζωής για στρατιές αφοσιωμένων θαυμαστών

Ο τραγουδοποιός, του οποίου το νέο άλμπουμ “Equal Strain on All Parts” επρόκειτο να κυκλοφορήσει αργότερα φέτος, πέθανε έχοντας γύρω του την οικογένειά του και τους φίλους του, όπως επιβεβαιώθηκε σε μια δήλωση που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στην ιστοσελίδα του το Σάββατο.

Ο Jimmy απεβίωσε ειρηνικά το βράδυ της 1ης Σεπτεμβρίου, περιτριγυρισμένος από την οικογένειά του, τους φίλους του, τη μουσική του και τα σκυλιά του”, ανέφερε η δήλωση -η οποία συνοδευόταν από μια συγκινητική φωτογραφία του Buffett να κάθεται σε μια βάρκα. “Έζησε τη ζωή του σαν τραγούδι μέχρι την τελευταία του πνοή και θα λείψει αφάνταστα από τόσους πολλούς”.

Ο Jimmy Buffett αναγκάστηκε να αναβάλει μια συναυλία τον Μάιο αφού νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο της Βοστώνης “για να αντιμετωπίσει κάποια θέματα που χρειάζονταν άμεση προσοχή”, είχε πει στους θαυμαστές του σε μια δήλωση που μοιράστηκε στο Twitter.


PlayCoverTrack Title
Track Authors