0%

Ο Joe Don Rooney των Rascal Flatts ξεκαθαρίζει: Δεν είμαι τρανσέξουαλ – Η μάχη με το αλκοόλ


Rascal Flatts

Ο σταρ των Rascal Flatts Joe Don Rooney βάζει τα πράγματα στη θέση τους και ξεκαθαρίζει ότι δεν είναι τρανσέξουαλ έπειτα από μήνες αποχής από τα social media.

Με μια μακροσκελή ανάρτηση στο X (πρώην Twitter) ο κιθαρίστας του επιτυχημένου συγκροτήματος μίλησε για την απομάκρυνσή του από τα φώτα της δημοσιότητας, αφού υπήρξαν εικασίες ότι είναι πλέον τρανσέξουαλ.

“ΟΧΙ, δεν κάνω μετάβαση για να γίνω γυναίκα“, ξεκαθάρισε στη δήλωσή του. “Αυτή η σκέψη δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μου. Δεν έχω τίποτα απολύτως εναντίον της τρανς κοινότητας, αλλά έπρεπε να ξεκαθαρίσω τα πράγματα“.

Ο Rooney συνελήφθη για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ στις 9 Σεπτεμβρίου του 2021. Στην ανα΄ρτησή του σημείωσε ότι πλέον έχει επικεντρωθεί στη νηφαλιότητά του, αφού “έπεσε τετράγωνο πάνω σε ένα δέντρο και παραλίγο να σκοτωθεί” στις 4 τα ξημερώματα πριν από δύο χρόνια.

“Η ζωή μου και η καριέρα μου έκαναν μια μεγάλη παράκαμψη”, εξήγησε. “Ήμουν μεθυσμένος και είχα ξεφύγει τόσο πολύ από τη ζωή μου – ήμουν εντελώς εκτός ελέγχου” πρόσθεσε.

O μουσικός, 48 ετών, συνέχισε γράφοντας ότι έδινε μάχη με το αλκοόλ για αρκετά χρόνια και δεν ήταν καλός σύζυγος, πατέρας ή μέλος του συγκροτήματος.

Μετά το τροχαίο, ο Rooney πήγε σε ένα κέντρο θεραπείας στη Γιούτα για τέσσερις μήνες, το οποίο τελικά οδήγησε στο να αλλάξει η ζωή του για πάντα.

Είμαι νηφάλιος εδώ και σχεδόν 28 μήνες, στις 13 Ιανουαρίου”, συνέχισε. “Ποτέ δεν πίστευα ότι θα μπορούσα πραγματικά να ζήσω τη ζωή μου χωρίς να πίνω”, επεσήμανε.


PlayCoverTrack Title
Track Authors