0%

Ανησυχία για την Britney Spears – Φόβοι ότι θα έχει το τέλος της Amy Winehouse


Όλοι πίστευαν ότι με το τέλος του καθεστώτος επιτήρησης της Britney Spears θα άνοιγε ένα νέο κεφάλαιο για την popstar, γεμάτο ευτυχία και σταθερότητα. Δυστυχώς, όπως φαίνεται, οι τελευταίοι 18 μήνες είναι αρκετά δύσκολοι για την Britney, γεμάτοι προκλήσεις.

Από τον Νοέμβριο του 2020 οπότε έληξε ο 13ετής διακανονισμός για τον έλεγχο των οικονομικών και προσωπικών της υποθέσεων, η ίδια έχει αρκετά συναισθηματικά ξεσπάσματα σε αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου πολύ συχνά ανεβάζει αποκαλυπτικά στιγμιότυπά της, σε μια προσπάθεια να νιώσει την ελευθερία που απέκτησε έπειτα από τόσο κόπο και πίεση.

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, οι αλλόκοτες αναρτήσεις προκαλούν φόβο ότι η σταρ είναι εύθραυστη, κατεστραμμένη από τα χρόνια κατά τα οποία άλλοι έλεγχαν τη ζωή της και ίσως εξακολουθεί να αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχικής υγείας, τα οποία οδήγησαν αρχικά στην επιτροπεία.

Σήμερα, η Britney βρίσκεται σε ένα εξαιρετικά επικίνδυνο σημείο. Σύμφωνα με τον αρθρογράφο, η popstar έχει αρχίσει ξανά τα ναρκωτικά, με ορισμένους στην οικογένειά της να ισχυρίζονται ότι είναι πλέον εθισμένη στην κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη, το άκρως εθιστικό παράγωγο της κοκαΐνης που έγινε πασίγνωστο στην επιτυχημένη σειρά Breaking Bad.

Όπως τονίζει ο αρθρογράφος της Daily Mail, η κατάσταση είναι πιο ανησυχητική απ’ ό,τι είχαν φανταστεί, κάτι που αντιλήφθηκε αφού πέρασε εννέα μήνες δουλεύοντας με τους γονείς της Spears, τον αδελφό της, τον πρώην σύζυγό της και τα παιδιά της, για ένα νέο ντοκιμαντέρ.

“Φοβάμαι ότι παίρνει μεθαμφεταμίνη, προσευχόμουν να το δημοσιοποιήσει κάποιος και να ξυπνήσει”, είπε ο Kevin Federline, ο πρώην σύζυγός της και πατέρας των δύο γιων τους. “Είναι τρομακτικό. Είναι η μητέρα των αγοριών μου“.

Οι γιοι της, ο Preston, 17 ετών, και ο Jayden, 16 ετών, αρνούνται να συναντήσουν τη μητέρα τους, ισχυριζόμενοι ότι έχουν δει να της παραδίδονται ναρκωτικά στο σπίτι της.

Η οικογένειά της φοβάται, με τον πατέρα της Britney, Jamie, να λέει ότι ανησυχεί ότι θα έχει την ίδια τύχη με την Αγγλίδα τραγουδίστρια Amy Winehouse, η οποία πέθανε στα 27 της χρόνια.

Και όπως το έθεσε αρκετές φορές ο πρώην σύζυγός της: “Κάθε φορά που χτυπάει το τηλέφωνο, φοβάμαι ότι θα υπάρχουν καταστροφικά νέα. Δεν θέλω τα αγόρια να ξυπνήσουν ένα πρωί και να ανακαλύψουν ότι η μητέρα τους πήρε υπερβολική δόση”.

Έχοντας αποκόψει την οικογένειά της μετά τη λήξη της επιτροπείας της, κατηγορώντας τον Jamie -τον εμπνευστή της επιτροπείας- ότι την “κακοποιεί”, “την εκφοβίζει” και την αναγκάζει ακόμη και να παίρνει αντισυλληπτικά, τους έχει αφήσει αδύναμους να παρέμβουν.

Διάφορα μέλη της οικογένειάς της λένε ότι θα ήθελαν να την προσεγγίσουν, αλλά ισχυρίζονται ότι δεν εξαρτάται πλέον από τη φροντίδα τους και, αντίθετα, εξαρτάται πλέον από μια συνοδεία ισχυρών συμβούλων – με εκείνους που κάποτε ήταν πιο κοντά της να μην μπορούν να την προσεγγίσουν.

Τον περασμένο μήνα, η Britney αποκάλυψε ότι έγινε ένα βήμα προς τη συμφιλίωση με τη μητέρα της, Lynne, για την οποία είπε ότι “εμφανίστηκε στο κατώφλι μου έπειτα από τρία χρόνια“, προσθέτοντας στο Instagram: “Σ’ αγαπώ τόσο πολύ!!!”

Για την υπόλοιπη οικογένειά της, δεν υπήρξε τέτοια προσέγγιση. Κανείς δεν ήταν παρών στον γάμο της πέρυσι με τον Sam Ashgari.

Η αδελφή της Britney, Jamie Lynn, έχει επίσης αποξενωθεί μετά τα απομνημονεύματά της Things I Should’ve Said.


PlayCoverTrack Title
Track Authors